Mixol-sävytepastat ovat tiivistettyjä, hienoksi jauhettuja pigmenttejä, joissa ei ole sideainetta. Tuotetta ei voida käyttää laimentamattomana, vaan se tulee aina sekoittaa maaliin tai pinnoitteeseen.

Etsimme koko ajan uusia jälleenmyyjiä Mixol-sävytepastoille. Ota yhteyttä mikäli kiinnostuit asiasta.

Toimitusehdot

Maksutavat
Variverstas.fi verkkokaupassa ovat käytössä Klarnan tarjoamat maksutavat.

Toimitustavat

Variverstas.fi verkkokauppa käyttää lähetysten toimittamiseen postin palveluita. Toimitamme lähetyksiä vain Suomeen. Mikäli haluat noutaa tuotteet suoraan Porin varastosta, laita siitä tieto tilauksen lisätietoihin, jolloin poistamme tilaukseltasi postimaksun ja sovimme kanssasi noudosta erikseen.

Hinnat

Voimassa oleva hinta on ilmoitettu verkkokaupassamme. Hinnat on merkitty euroissa. Variverstas.fi verkkokauppa pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Toimituskulut

Lähetyskulut kaikkialle Suomeen on 7,90 euroa. Yli 100,00€ tilaukset toimitetaan rahtivapaana. Valittavana on myös nouto Porin verstaalta sovittuna ajankohtana. Tästä tulee aina ilmoittaa ja sopia tilauksen yhteydessä. 

Toimitusaika

Toimitusaika tilauksesta on 3-5 työpäivää. Jos jokin tilaamasi tuote on loppunut, ilmoitamme siitä sinulle mahdollisimman pian. Lähetämme koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme 7-14 työpäivän kuluessa. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pidempiaikaisesti loppu emmekä pysty saamaan sitä kohtuullisen ajan kuluessa, tilaus voidaan toimittaa osissa.

Reklamaatio ja viallinen tuote

Mikäli ostajalle toimitetaan väärä tuote tai tuote on vaurioitunut, asiakkaan on ilmoitettava tästä meille mahdollisimman pian. Tuotteen voi palauttaa reklamaation jälkeen annettujen ohjeiden mukaisesti. Uusi tuote postitetaan asiakkaalle mahdollisimman pian.